promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nehéz átlátni az új Pókembert
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Marvel egyik legismertebb szuperhőse, az én egyik gyerekkori kedvencem is. Pókember mindig is ott lesz a legnagyobbak között, de a Toby Maguire filmek óta ez nem nagyon akar sikerülni. Azért tegyük hozzá, ott is voltak hibák, de mégis lehetett szeretni.

A Sony most másodjára próbálja meg beindítani a hálószövő kalandjait. Az előzőnél ugyebár Andrew Garfield ölthette magára a Pókember jelmezt, most Tom Hollandon van a sor, akit bátran nevezhetünk taknyosnak. Ha jön még egy franchise, ott valószínűleg már egy 6 éves srác lesz majd Peter Parker.

Hogy mit tartogat a Hazatérés? A Vasember egészen biztosan benne lesz a filmben, és Ő fogja tanítgatni Pókembert, tehát Robert Downey Jr. tovább növeli a gázsiját. Így a Ben bácsi sztorit meg Pókember megszületését át is ugorják.

Parker ruhát és technológiát kap Tony Starktól, és a karakterébe is éppen ott piszkál bele a stúdió, ahol akar. Ha a modern mozinak ez kell, hát legyen, de már valahol előre lehet látni, hogy ez a széria is el fog bukni, de mély nyomot biztosan nem hagy majd a nézőkben.

Michael Keaton egy klasszikus Pókember gonoszt, a Keselyűt alakítja majd, a Batman és a Birdman után szabadon szállva. Talán ez lesz az egyik legfőbb pozitívum. A Pókember: Hazatérés július elejétől lesz látható a mozikban. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás