promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét lesz bulihajó a Balaton Soundon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Folyamatosan beszámoltunk a Balaton Sound fellépőkről, ahol elég szép kis névsor jött össze. Ezeket ide kattintva tudjátok elérni: első rész; második rész; harmadik rész. A bulihajó nem csak azért jött létre, mert a vízen is kell lennie valamilyen stílusos bulinak, hanem azok kedvéért is, akik nem a mainstream kategóriából várják az előadókat.

Az idei Boat Party a tavalyinál is nagyobb neveket kínál: fellépője lesz a legutóbbi lemezét tavaly megjelentető, 10 éve aktív londoni techno és ambient DJ, Max Cooper. A melankolikusabb elektrót Jan Blomqvist hozza el, ezúttal egy DJ-set formájában.
 

Fellép még a sokszínű és izgalmas zenékben utazó Art Department is. A hétvégén a rengeteg reklám- és filmzenét is író DJ – producer Eelke Kleijn és a legendás wales-i DJ, Sasha készül külön bulival a partihajón.
 

A Sound feelingjét a Balaton közepéig behajózó katamarán délutánonként fut ki a vízre, a kikötőig és vissza transzfer szállítja az utasokat, a hajón koktélbár és chillezésre kialakított terület csábítja a vendégeket, viszont csak 300 főt engednek fel a fedélzetre és emlékezve a tavalyi érdeklődésdömpingre, érdemes idén mihamarabb lecsapni a jegyekre. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás