promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
P!nket hívják a Sziget mínusz egyedik napjára
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Igen, nekem is észre kellett vennem, hogy P!nk most már úgy írja a nevét, hogy egy felkiáltó jel van az ”i” betű helyén. Mindenki tudjon róla, ne ezen múljon a tollbamondás. A háromszoros Grammy-díjas P!nk napjaink egyik legsikeresebb női előadója, 2000-ben megjelent debütáló albuma óta már több mint 60 millió eladott lemezzel büszkélkedhet.

2013-as The Truth About Love-ból világszerte több mint 7 millió példányt adott el. Az énekesnő ezután egy időre visszavonult, azonban 2016-ban újra stúdióba ment és elkezdett dolgozni hetedik lemezén. Ennek első dala a Just Like Fire volt, ami az Alice Tükörországban című Disney film zenéje is egyben. És bár 2016 karácsonyán életet adott második gyerekének.
 
P!nk nehezen bírja éneklés nélkül: a minap látott napvilágot Sia-val közös daluk, a Waterfall. A hírek arról írnak, hogy idén jön a P7, azaz a hetedik album. Csupán néhány koncertet jelentett be 2017-re a kisugárzásáról és legendás élő fellépéseiről ismert szupersztár, és kevés idei koncertjének egyike pont Budapesten lesz, augusztus 9-én, a Sziget Nagyszínpadán. Úgyhogy P!nk rajongók: csődüljetek! (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás