Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tarol a Kincsem a mozikban

Tarol a Kincsem a mozikban

Zene, Film & Kultúra

Tarol a Kincsem a mozikban

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:31
A Fórum Hungary közleménye szerint az országszerte több mint 80 moziban látható Kincsem eddigi bevétele megközelíti a 100 millió forintot. Herendi Gábor új filmje március 16-án debütált a mozikban. A hazai viszonylatban ez eddig a legdrágább magyar film, a 2,9 milliárd forint összköltségvetést két milliárd forinttal támogatta a Magyar Nemzeti Filmalap. Az már biztos, hogy nem sajnálták a pénzkötegeket a kosztümös kalandfilmre, de úgy néz ki meglepetést fog okozni.

Jelenleg úgy gondolják, hogy a közönségfilm képes lesz magát föltornászni 200 ezer néző fölé. Az eddigi kritikák jók, de a kezdeti tömeget főleg az vonzotta, hogy mit tudtak kihozni egy ilyen drága alkotásból.

A történet szerint Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) mindenét elvesztette a szabadságharc után és céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodakanca. Ezzel a sors elégtételt kínál neki, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót (Gáspár Tibor), miközben beleszeret Klara von Oettingenbe (Petrik Andrea), apja gyilkosának lányába is. (MTI; Torony)