Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Trónok harca szereplők jönnek Budapestre

Trónok harca szereplők jönnek Budapestre

Zene, Film & Kultúra

Trónok harca szereplők jönnek Budapestre

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2017.03.18. 11:15
Hungexpón vár minden gamert az Xbox One PlayIT Show, amit Budapesten április 29-én rendeznek meg. A találkozóra ellátogat a Yara Greyjoy-t játszó Gemma Whelan, akit biztosan nem kell bemutatni egyetlen Trónok harca rajongónak sem. A kemény és céltudatos karaktert megformáló Whelan számára egyébként nem idegen a videojátékok világa sem. Korábban olyan játékokban dolgozott szinkronszínészként, mint a Guitar Hero Live, vagy a szerepjátékok szerelmeseinek nagy kedvence, a Dragon Age: Inquisition.

A fővárosba látogat Daniel Portman is, akit a sorozatban Podric Payne-ként ismerhettünk meg. Mindenki kedvenc apródja a sorozat második évadában csatlakozott a stábhoz, és azóta sokak egyik kedvenc karakterévé nőtte ki magát.

Bár a két színész egyike sem játszik fő karaktert, de ettől függetlenül meghatározó figurái a történetnek, és biztosan rengeteg kulisszatitkot fognak majd elárulni a Trónok harca forgatásáról. Azoknak, akik szeretnének a két sztárvendéggel közös fényképet készíteni, vagy autogramot kérnének tőlük, külön kiegészítő jegyet kell majd váltani. Ezek megvásárlásáról később ígérnek információt a szervezők. (Torony)

Legolvasottabb hírek