promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Prodigy lesz a húzónév a 10. Campuson
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A jubileumi Campus most nagyot akar dobbantani, és úgy látszik, készen érzik magukat a feladatra, hogy egy ilyen kaliberű csapatot hozzanak el a fesztiválra. Mi kell a Prodigyhez? Sok hely a közönségnek, sok kakaó a hangfalakra, aztán gyakorlatilag már mehet is a buli. Én életemben csak egyszer tudtam elmenni Prodigy koncerte a Szigetre, de elmondhatom, hogy életem egyik meghatározó élménye volt. Főleg mivel akkor még a klasszikus Prodigy érzés lengte körül a közönséget, ma már kicsit más a helyzet. Azóta megjelent az Invaders Must Die és a The Day is my Enemy album, amiről szintén be kell süppeszteni jó néhány számot a repertoárba. Persze imádom ezeket az albumokat is, csak egyértelműen mások, mint a régiek. A csapat tavaly is járt nálunk, akkor éppen a VOLT-fesztiválon szedték szét a tömeget, most az ország másik felébe kell utazniuk.

Természetesen nem csak a Prodigyt szánják nagy névnek a szervezők. Érkezik Lukas Graham, a berlini DJ-producer Alle Farben, Charlott Boss, azaz Nod One’s Head, illetve aki a kilencvenes évekre akar retrozni, annak 2 Unlimited is. Persze a sok külföldi fellépő mellett az igényesebb hazai előadókból sem lesz hiány.

A debreceni Campus Fesztivált idén július 19-23 között rendezik meg a Nagyerdőn. Idén csatlakoztak a Nagy-Szín-Pad kezdeményezéshez is, aminek az előadóit ebben a cikkben mutattuk be. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás