promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A filmes gálák legnagyobb trollkodását követték el
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Németországban jól ismert komikus duó, Joko Winterscheidt és Klaas Heufer-Umlauf pont a Golden kamera hiúságára épített. Az Indexes Cinematrix mutatott rá arra is, hogy a díjátadó presztízsben meg sem közelíti a Berlinale-t, de mégis erre tudják a legtöbb hollywoodi nevet összeszedni, így szinte mindenki nézni szokta az országban. Most is olyan nevek ültek a nézőtéren, mint Colin Farrell, Nicole Kidman, Geraldine Chaplin, vagy Jane Fonda. A komikus páros, akik a csínyt elkövették, nagyon jól tudták, hogy a szervezők mindent megtesznek azért, hogy valamilyen A-listás sztárt meg tudjanak hívni. Mi már azon szétröhögtük magunkat, amit kitaláltak. A duó alapított egy kamu ügynökséget, aminek nevében megkeresték a Goldene Kamera szervezőit azzal, hogy Gosling éppen Hamburgban forgat, és ha garantálják, hogy kap valami díjat a gálán, akkor el tudják intézni, hogy ott legyen.

Nos, abban egészen biztosan nem tévedtek, hogy a szervezők az anyjukat is eladnák egy sztár fellépésért, mert úgy gondolták: – Jól van, csapjunk akkor oda valami díjat Goslingnak, csak jöjjön! Kitalálunk valamit srácok!

Joko és Klaas persze addigra már beszervezte Ludwig Lehnert, aki egy szakács Hamburgban. Igazából tényleg csak félhomályban hasonlíthatna Ryan mesterre, ezért is nevetséges az egész. Megtörtént, a gála előtt mindenki bevette, hogy ő Gosling! Még ha rommá is izgulom magam, hogy úristen, mellettem fog elsétálni Ryan Gosling, még akkor se szívom be, hogy ez tényleg Ő! Képen tényleg hasonlítanak, de élőben kizárt.

De teljesen mindegy én mit gondolok, mert Ludwig a legnagyobb sztárként sétált be a backstage-be, majd fel a színpadra. A nézőtéren persze többeknek leeset, hogy hatalmas trollkodásról van szó. Kidman csak kuncog, Farrell meg azt se tudja mivan, és próbálja felfogni, hogy ez nem Ryan Gosling, mi a francot keresne ő most itt? A műsorvezető már nem tudta menteni a helyzetet, a filmfesztivál pedig benyelte az egyik legnagyobb trollkodást, mint a hasonmás Gosling a díjat. (Index; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás