promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt van az Alien: Covenant legújabb előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Teljes egészében találkozhatunk a Covenant legénységével, ahogy láthatjuk a hajót is, ahol a vérengzés el fog kezdődni. Michael Fassbender mint azt lehetett tudni, teljes értékűen benne lesz a filmben, aki egy rádióműsorban el is mondta, hogy a moziban lévő lényeket Neomorphnak nevezik majd, amik a teljesen kifejlett Xenomorphok elődjei. A hajó a Paradise felszínére száll le, ahol látják, hogy nyoma sincs életnek, nincsenek állatok és tökéletes a csend, de ugyebár ezután fog elszabadulni a pokol. Ami azt illeti a 2 és fél perces előzetesből nem spóroltak ki semmit. Láthatjuk teljes egészében a lényeket, és pár érdekesebb kulcsjelenetből is kapunk ízelítőt. Ami azt illeti elég sokat is, szóval aki a filmvászonra tartogatja magának a meglepetéseket, az inkább hagyja ki.

A magyarországi bemutatódátum 2017. május 18-a, tehát a szokásos csütörtöki premier nap, de biztosan lesznek különleges vetítések is, és sokan láthatják jó pár nappal előtte a filmet.
 
A 79 éves Ridley Scott még mindig tud, de a régi Alien hangulat veszélybe kerülhet azzal, hogy túl gyors lesz film. A lények mindenesetre feltűnően azok. Remélhetőleg ez csak az előzetese vágása miatt tűnik így, bár pár jelenet így is elég árulkodó. A Covenant már biztosan trilógia lesz, ami történetben az eredeti Alien filmhez, és a Nostromo legénységéhez fog elvinni minket.

Egy biztos, ha Ridley Scott hazavágja a filmet, akkor valószínűleg a közönség követelni fogja Neill Blomkamp folytatását, ami az eredeti történetet vinné tovább Sigourney Weaver-rel, és a második résztől folytatódna. Minden a nézők visszajelzésén fog múlni, várjuk! (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás