Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvan még a Sziget plakát, amikor itt járt a Foo Fighters

Megvan még a Sziget plakát, amikor itt járt a Foo Fighters

Zene, Film & Kultúra

Megvan még a Sziget plakát, amikor itt járt a Foo Fighters

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:15
A Nirvana karizmatikus dobosa, Dave Grohl által alapított zenekar jelenleg az egyik legnépszerűbb rockbanda a világon. Az 1995-ben debütáló Foo Fighters album megjelenését követő évtizedekben Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett és Pat Smear kihagyhatatlan csapattá vált a legnagyobb fesztiválokon éppúgy, mint stadion- és arénaturnéik alkalmával. A banda lenyűgöző életművel rendelkezik, az eddig megjelent 8 albumuk a világ szinte összes országában arany- és platinalemez státuszt ért el. Nyertek 11 Grammy- és 4 Brit Awards zenei díjat, és több mint 25 millió lemezt adtak el.

Általában mindig maratoni koncerteket adnak, amelyek gerincét a rockhimnusszá vált dalaik, mint az Everlong, Monkey Wrench, My Hero, Learn To Fly, All My Life, Best Of You, The Pretender, Walk, vagy a Something From Nothing alkotják. (Lent: a híres Sziget plakát, amikor legutoljára nálunk járt a csapat)

1997 08 xx sziget
A budapesti koncertre jegyeket elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai vásárolhatnak március 1-én, 10 órától. A belépők március 3-án, pénteken 10 órától lesznek elérhetők mindenki számára a www.livenation.hu és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül. A koncertre a normál állójegyek mellett 6 különböző árkategóriájú ülőjegy lesz kapható. Ennél is fontosabb, hogy mikor lesz a konci? Nyáron - 2017. június 26-án és természetesen az Arénában.