promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matt Reeves váltja Ben Afllecket a Batman rendezői székében
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A majmok bolygója: Forradalom, és a Cloverfield című mozikat jegyző Reeves nem csupán rendezője, hanem producere is lesz a The Batman című filmnek – hozta le a deadline.com. „Gyerekkorom óta rajongom a denevéremberes filmekért. Batman legendás és lenyűgöző karakter, olyasvalaki, aki mélyen megindított. Rendkívüli megtiszteltetésnek érzem és izgatott vagyok, hogy a Warner Bros. filmstúdióval együttműködve hozhatom el a mozivászonra Batman izgalmas új kalandját” - idézte Reevest a stúdió közleménye. A The Batman forgatókönyvét Ben Affleck, Geoff Johns és Chris Terrio jegyzi majd. Affleck január végén jelentette be, hogy visszalép a legújabb Batman-film rendezésétől, és csak a főszereplője lesz.
 
„Nyilvánvalóvá vált, hogy nem láthatom el mindkét feladatot az elvárt szinten. Vannak figurák, amelyek különleges helyet foglalnak el rajongók millióinak szívében. A szerep koncentrációt, szenvedélyt és a tőlem telhető legjobb teljesítményt várja el” - nyilatkozta akkor a 44 éves amerikai filmsztár.

Az Oscar-díjas színész a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című, tavaly márciusban bemutatott filmben debütált a denevérember szerepében, a jelmezt azonban magára ölti Az Igazság Ligája című, novemberben a mozikba kerülő akciófilmben is, amelyben Superman és Wonder Woman oldalán küzd a Földet fenyegető katasztrófa ellen. A Batman Superman ellen című film vegyes fogadtatásban részesült, de a többség pocséknak tartja. Nolan színvonalát senki sem várja el az új Batman filmtől, de a nézők reménykednek egy normálisan felépített történetben és filmben, ami kicsit visszahozhatja a régi hangulatot. (MTI; Torony) 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás