promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Továbbra is a Lego-filmre ülnek be a legtöbben
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Warner Bros. animációs Lego-filmje második hétvégéje után becslések szerint már 108 millió dollárt (32 milliárd forintot) hozott a jegypénztáraknál. A kicsit Batman paródiára hajazó film tényleg a kisebbeknek készült, és viszonylag alacsony költségvetésből dolgozott: 80 millióból hozták össze az egészet. A környékén nincsen most jelenleg semmilyen animáció vagy mese, ami konkurenciát jelentene. A sötét ötven árnyalata című film forgalmazása mintegy 55 százalékkal volt kevesebb az előző, bemutató hétvéginél. A Universal stúdió filmjére 24 millió dollárért váltottak jegyet, ezzel észak-amerikai összbevétele elérte a 93 millió dollárt. A folytatás teljesen elhal az első rész után, ami anno 2015-ben 85,2 millió dollárral debütált, és ez csak az első hétvége volt. Úgy tűnik, a perverz milliárdos gagyipornója már nem igazán köti le a közönséget.

A toplista harmadik helyét a Kínában forgatott The Great Wall fantáziafilm szerezte meg 21 millió dollárral. Ugyebár mi különlegesnek érezhettük magunkat, mivel nálunk már réges-rég bemutatták.
 
A múlt héten debütált John Wick: 2. felvonás a kasszasikerlista negyedik helyére szorult vissza 19,5 millió dollárral, az ötödik helyre került a New Line hétvégén bemutatott vígjátéka, a Pofoncsata 14 millió dollárral. (Torony; MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás