promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra lesznek meztelen nők a Playboyban
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Playboy 1953-ban kezdte meg az útját, és gyakorlatilag ő találta fel a meztelen nős újságot. Csak gondoljunk bele, az akkori időben milyen konkurenciája lett volna? Gyakorlatilag harcmentesen bolyonghatott a zászlóshajójuk az óceánon, és közben rengeteg árbócot állított fel. A lap bankot robbantott, és 1970-re már 5 millió előfizetővel büszkélkedhetett. Mivel rengeteg volt az előfizető, így fontos emberek is úgy gondolkodtak, hogy mivel több millió embert érnek el vele, így szívesen adnak interjút a lapnak. A Playboy így erősítette meg szakmaiságát, mivel régen és most is bitang jó cikkek voltak benne. Még mindig emlékszem a velem szemben ülő mamira a vonaton, aki a szemével szinte elnáspángolt, hogy milyen sátáni dolgot olvasok én az emberek előtt. Legszívesebben odaadtam volna neki, hogy valójában tök érdekes dolgok vannak benne. De ki akartam végezni a magazint leszállás előtt, így inkább mocskos perverzként hagytam el a szerelvényt.

Szóval igen, a férfiak többsége nem azért vette a magazint, mert volt benne cickó, meg fekete lyukak, de be kell látnunk, hogy valamennyit azért dobott az eladásokon. 2015 végén Huhg Hefner mégis azt javasolta Cory Jones főszerkesztőnek, hogy hagyják a fenébe a meztelen nős képeket. Az utolsó pucérkodása egy veteránt kértek fel, Pamela Anderson személyében.
 
Röhöghetünk magunkban, hogy a már több mint 90 éves Playboy császár biztos rájött, hogy van Google, és onnan ilyen dolgok ömlenek. Valamennyire így is volt, de valójában a kínai piacot is meg akarták fogni, ott meg nem röpködhetnek csak úgy a csöcsök.
 
Az ifjabb Hefner eleve ellenezte az ötletet anno, és jogosan, mert így az egyik alapkoncepcióját tenné lapátra a magazin. Egy évig így volt, de visszatér a régi állapot, de nem teljesen úgy, ahogy elképzeljük. A lap kampányt indított „Naked Is Normal”, azaz a meztelenség normális címmel. Ez azt jelenti, hogy lesz fenék, és cici, de pornós pucérság nem. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás