promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hétvégi chill Above and Beyond módra: itt az Anjunabeats 13
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A londoni producer trió rádióműsora, a Group Therapy minden héten forog, de többségében az Anjunabets CD-s mixsorozatukban szokták egy mixben összeszedni, milyen finomságok várhatóak a kiadójuknál a jövőben. Tehát igen, nagyobbrészt kiadatlan felvételekről van szó, amit később a trance zenére kiélezett Anjunabeatsnél és a house, deep, és tech stílussal foglalkozó Anjunadeepnél hallhatunk majd viszont. Az Anjunabeats mixsorozata már nem csak a tranceről szól, hanem a progressive, house és deep stílusról egyaránt. A rajongók tudatában vannak, hogy a trió ezért is hagyta félbe a Trance Around the World néven futó rádióműsort, mivel Above and Beyond csapata is tudta, már nem csak a trancet ölelik körül a mixeik. Ez nem is baj, mert ezzel tudták belevinni azt a plusz energiát a szettjeikbe, ami egyedivé tette őket, valamint továbbrepítette a még igényesebb elektronika felé. A dallamosság persze nem tud kiveszni belőlük, mindig is ezt fogják képviselni.

Természetesen most is vannak új nevek, de a régi nagyok is visszatérnek, úgy mint Oliver Smith (tőle rögtön három számot is kapunk, de hát imádják a stílusát), Kyau and Albert, Jaytech, Grum, aki a Tears for Fears legendás számát dolgozta fel, és persze Andrew Bayer és ilan Bluestone kettőse, akik a Destinyvel valószínűleg az év egyik legelmerülősebb elektronikus zenéjét rakták össze. Ide kattintva ebben is búvárkodhatunk kicsit.


Nagy öröm, hogy két magyar producer is felkerült a CD-re, amire elég nehéz Above and Beyond-ék különleges ízlése miatt. Sunny Lax - Everything’s A Lie című száma már nem csak megjelent, de kategóriáján belül első helyezett is lett a világ legnagyobb elektronikus zenei letöltő weboldalán, a Beatporton. Erről ide kattintva olvashattok bővebben. A következő Myon lett, aki Shane 54-al dolgozott együtt, de nem régiben döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább a zeneszerzést.

 
Persze Above and Beyondék sem maradhatnak ki a sorból, számos remix és saját dal került fel a dupla CD-re tőlük. Bátran állíthatom, az utóbbi évek legütősebb anyagát rakták össze, persze ez múlott a számtalan produceren is, akikkel együtt dolgoznak. Az Anjunabeats 13. része elengedhetetlen relaxációs termék, úgyhogy aki igényes elektronikára vágyik, az csípőből adjon neki zöld utat. A lenti mini mixet kedvcsinálónak rakta össze Jono, Tony és Paavo, amiben a kiadvány legjobb dalaiból kapunk ízelítőt. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás