promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt van a Depeche Mode legújabb száma
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha van masszív rajongó tábor, akiket képtelenség megingatni, akkor azok a magyaországi Depeche Mode fanok! A hazai koncertre már régóta nem kapni jegyet, ezt Márkus Éva is megerősítette a Live Nation-től, tehát teltház lesz május 22-én a Groupama Arénában. Neten még biztos fel lehet hajtani pár darabot, persze ezeknek a többségéhez már borsosabb áron juthatunk hozzá. A koncert előtt érkezik az új album, amiből már kaptunk egy csipetnyi ízelítőt, ugyanis megjelent a Where's the Revolution című nóta a csapattól. Mondhatjuk, hogy a DM belevitt egy kis politikát a dalba, de nem támadó módon. A kérdések, hogy ki hozza a döntéseinket és hol van a forradalom inkább ébresztő jellegűek. Az új kislemez nem hoz többet, mint amit a csapat adni tud, de ami a lényeges, nem is kapunk kevesebbet. A Where's the Revolution igazi DM nóta, ami remek felvezetője a Spiritnek.

A Depeche Mode legutóbb 2013-ban jelentkezett stúdióalbummal, a Delta Machine tucatnyi ország slágerlistáján nyitott az első helyen. Az új korong, a Spirit munkálatai során Dave Gahanék először dolgoztak együtt a Simian Mobile Discóból ismert James Ford producerrel, aki korábban közreműködött az Arctic Monkeys, a Foals és a Florence & The Machine lemezén. A Depeche Mode turnéja május 5-én indul Stockholmban. A koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 33 városban több mint 1,5 millió rajongó láthatja Dave Gahant, Martin Gore-t és Andy Fletchert játszani.

A turné során a Depeche Mode fellép a párizsi Stade de France-ban, a milánói San Siróban és a berlini Olimpiai Stadionban is. A további állomások között szerepel a London Stadium, a moszkvai Otkritie Arena és a gelsenkircheni Veltnis-Arena. Az európai állomásokat követően a fellépéssorozat Észak- és Dél-Amerikában folytatódik.

dm2
A Global Spirit a Depeche Mode tizennyolcadik turnéja, a zenekar három év kihagyás után lép fel ismét élőben. Az együttes legutóbbi koncertkörútja, a Delta Machine Tour - amelyet több mint 2,5 millió rajongó láthatott Európában és Észak-Amerikában - egyike volt 2013 legnagyobb és legkelendőbb koncertsorozatainak. A Depeche Mode - amely Delta Machine Tour keretében 2013 májusában lépett fel a Puskás Ferenc Stadionban - először 1985-ben koncertezett Magyarországon, az akkori Volán-pályán.
 
A Depeche Mode eddig tizenhárom stúdióalbumot jelentett meg, ezek több mint húsz ország slágerlistáján jutottak a Top 10-be. Több mint 100 millió eladott albummal a Depeche Mode minden idők talán legnépszerűbb elektronikus zenekara. A Spirit március 17-én érkezik! (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás