promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
DiCaprio egy maffiafilmben vállal főszerepet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A színész egyúttal producerként is közreműködik a Paramount Picturesnél készülő adaptáción, aminek nem rég vették meg a jogait. Jelenleg a megfelelő forgatókönyvírót keresik. A történet azt idézi fel, hogyan vetette meg a lábát a maffia Amerikában. DiCaprio Joe Petrosino New York-i zsarut alakítja, akit az "olasz Sherlock Holmesként" emlegettek az 1900-as évek elején, amikor Olaszországból bevándorló gengszterek emberrablással zsaroltak ki pénzt hozzátartozóktól. A törvénytisztelő olasz családok utálták ezeket a bűnözőket, és bár meg voltak félemlítve, a színfalak mögött azért igyekeztek segíteni Petrosinónak.

A regény írójának, Taltynak már hat nem fikciós, történelmi és életrajzi könyve került fel a New York Times sikerlistájára. Szellemíróként ő jegyezte az A Captain's Duty című könyvet, amelyből a 2013-as Oscar-jelölt Phillips kapitány című Tom Hanks-film készült.

DiCaprio legutóbb az Özönvíz előtt című, klímaválsággal foglalkozó dokumentumfilm szereplője és narrátora volt. Legközelebb a zeneipar ötvenes évekbeli úttörőjét, Sam Phillipset alakítja, aki olyan sztárok pályafutását indította el, mint Elvis Presley, Johnny Cash és Jerry Lee Lewis. (MTI, Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás