promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sean Paul lesz az EFOTT egyik sztárfellépője, de érkezik a Hurts is
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A 44 éves Sean Paul tizenkét év után ad újra koncertet Magyarországon. Utoljára 2005-ben a Sziget fesztivál nagyszínpadán játszott. A pop, a dancehall és a reggae műfaját, stílusát vegyítő zenész, producer és zeneszerző olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Kelly Rowland, Santana, Joss Stone, Beyoncé, Rihanna vagy Snoop Dogg. Az előadó első sikereit Dutty Rock című albumával aratta, a korongért, amelyen például a Gimme the Light és a Get Busy című dal szerepelt, 2004-ben Grammy-díjat kapott. Azóta több mint száz országban lépett fel és számos díjat nyert. Idén is ott van a Grammy-jelöltek listáján a Siával közös Cheap Thrills című számmal. Most januárban megjelent dalát, a Dua Lipával együtt készített Don't Lie-t három hét alatt 26 millióan nézték meg a YouTube-on.

Az EFOTT szervezői decemberben jelentették be, hogy az idei velencei fesztiválon koncertet ad a melankolikus hangvételű brit szintipop csapat, a Hurts, amely Magyarországra legújabb albuma, a Surrender dalaival készül.

A rendezvényen, amelyet július 11. és 17. között tartanak a Velencei-tó mellett (ami most már úgy néz ki állandó helyszín lesz), a legnépszerűbb hazai előadók is ott lesznek, köztük a Punnany Massif, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a Vad Fruttik és a Brains.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás