promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezek a sorozatok tűnnek el idén a képernyőről
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Talán a legszomorúbbak a tinik lesznek, ugyanis idén elköszön a Vámpírnaplók című sorozat, amit gyakorlatilag ez a korosztály tartott életben. A széria hozta 2009. szeptember 10-én a The CW legnagyobb sorozatpremierjét 4,91 millió nézővel, és itthon is rengetegen követték. Így elmondható, a csatorna tényleg az egyik zászlóshajóját veszíti el. Eleve ott csúszott el a dolog, hogy a női főszereplő, az Elena Gilbertet alakító Nina Dobrev kiszállt a sorozatból a hatodik évad végén. A Vámpírnaplók a nyolcadik évadjára március végén tesznek pontot. A rajongók reménykednek egy remek lezárásban és a főszereplő visszatérésében. Most már el kell könyvelni, kezd vége lenni a vámpírőrületnek.

Sokan előkaphatják a zsepiket, mert a Dr. Csont is elköszön. Bátran kimondhatjuk, hogy a sorozatnak Magyarországon hatalmas rajongótábora van. Miért volt annyira jó a Dr. Csont? Eleve több lélek volt benne, mint A helyszínelőkben, pedig stílusban bőven egy kalap alá lehet venni a kettőt. Az utolsó tizenkettedik évad szám szerint is tizenkét részt kap. A készítők örülnek, hogy időben tájékoztatták őket a sorozat végéről, így egy remek lezárást tartogatnak a nézőknek. Brennan és Booth kalandjai végére sok régi szereplőt is készülnek visszahozni.

Az HBO-s Csajok gyakorlatilag mindenkinek pozitív csalódást okozott. Lena Dunham sorozata 2012-ben indult, és azóta Emmy és Golden Globe-díjat is nyert. A kritikusok is elolvadtak tőle, de ettől még ezt sem lehet a végtelenségig húzni, így a hatodik évaddal bezárul a kör. Dunham jól megtervezte az utolsó részt, így nem lesz okunk panaszra.

Többek között lezárul az FX sorozata The Strain – A kór, amit maguk az alkotók akarnak befejezni, az NBC-s Grimm, de a Psycho előzménysorozatára, a Bates Motelre is pontot tesznek. (Torony)
 
Idén véget érő sorozatok:

Vámpírnaplók
Dr. Csont
Grimm
Csajok
Bates Motel
Sötét árvák
Az uralkodónő
The Strain – A kór
Hazug csajok társasága
Sikersorozat
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás