promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amit eddig tudunk a Star Wars nyolcadik részéről
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A héten jelentette be hivatalosan a starwars.com, hogy az űrsaga nyolcadik epizódjának címe Star Wars: The Last Jedi. Ez teljes magyar fordításban akárhogy is nézzük: Az utolsó Jedi lesz. Új szereplőként főleg Benicio del Torot és Laura Dernt említették, de róluk még nem tudni milyen karaktert aggattak rájuk. Torot a rajongók nagyon valami főgonosz szerepben akarják elképzelni. Annyi biztos, hogy Carrie Fisher jeleneteit teljesen leforgatták, így Ő még biztosan teljes értékű tagja lesz a nyolcadik résznek, a többi főszereplővel együtt. (Egy karaktert leszámítva ugyebár.) A producerek közbe cáfolták, hogy a Star Wars IX. részében Leia hercegnő CGI-verzióban jelenne meg a filmvásznon. A forgatókönyv szerint azonban az új trilógia 2019-ben debütáló epizódjában is fontos szerephez jutott volna Fisher, így ezt a szálat is el kell varrni valahogy.

A filmet Rian Johnson írta és rendezte, és hozta magával állandó operatőrét, Steve Yedlint is, John Williams pedig természetesen visszatér zenét szerezni. A rendező a történet szempontjából megerősítette, hogy Luke Skywalker (Mark Hamill) karaktere is a film középpontjába kerül. Eleve kiderül, hogy mit csinált 30 éven át, na meg az új tanítvánnyal, Rey-jel is szoros kapcsolat alakul majd ki.

Az is biztos, hogy nem fognak évek eltelni, mint a korábbi epizódoknál, hanem az új rész azonnal felveszi majd a VII. fonalát, és rögtön onnan folytatódik, ahol a sztori abbamaradt.
 
Természetesen az egykori rohamosztagos Finn sem maradhat ki a sztoriból, de róla még tényleg alig van információ. Mivel az ellenállás egyik kiemelt figurája lesz, így a fantáziánkat hadirendbe állítva nem nehéz rájönni, kit szeretnének vele helyettesíteni.

A Star Wars: Az utolsó Jedi Magyarországon 2017. december 14-én kerül a mozikba.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás