promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amatőr zenekaroknak indul országos tehetségkutató
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A tehetségkutatóra olyan magyarországi és határon túli magyar együttesek, előadók jelentkezését várják, akik élőben, hangszerekkel zenélnek, vannak saját dalaik és nem rendelkeznek lemezkiadói és országos rádiós múlttal. A stílust tekintve nincsen megkötés: pop, rock, jazz, ska, hiphop, blues, metal, reggae, punk, funky, swing, country, vagy bármilyen más stílus. Természetesen korhatár sincs, így a nyugdíjasklub metál zenekara is ugyanúgy jelentkezhet. A beküldött hanganyagokat előzsűrizik, majd a legjobbakat április 22-én meghallgatják a martonvásári Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. A produkciókat egy szakmai zsűri véleményezi és díjazza, nevezetesen: Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára, Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője, Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója, valamint Warnusz Zsuzsa zenész, a Budapest Voices művészeti vezetője.

A nyertes felléphet az idei Campus Fesztiválon és a Budapest Music Expón, 5.000.000 forint értékben kap sajtómegjelenéseket, elkészíthet egy kislemezt Magyarország legjobb stúdiójában, a SuperSize Recordingban, és részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató döntőjében, ahol a fődíj 3.000.000 forint. A további helyezettek, különdíjazottak is komoly ajándékokat kapnak, például fellépés a Hiperkarma, a Road és a Kowalsky meg a Vega zenekarok előtt, koncertezés a martonvásári Magyar Népdal Napján illetve egyéb médiamegjelenéseket biztosítanak számukra. Jelentkezési határidő:  2017. április 3. éjfél.

A jelentkezéshez két saját dalt is el kell küldenetek és van egy kis nevezési díj is, de ezekről ide kattintva mindent megtudtok.  
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás