promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt vannak az új Sziget fellépők
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Érkezik a Szigetre napjaink egyik legsikeresebb brit együttese, a jelenleg hatodik nagylemezén dolgozó Kasabian. Voltak már a nagyszínpadon, és bebizonyították, hogy tényleg az egyik legjobb élőzenekar a palettán. A legfontosabb brit zenei díjakat már mind bezsebelő leicesteri sztárok mellett fellép az elektronikus zenei élet egyik legnépszerűbb fiatal DJ-producere, Flume, és visszatér az Interpol is, akik a 15 éve megjelent kultikus első lemezüket is végigjátsszák a turnéjuk során.


Csatlakozik a line-uphoz az egyik legismertebb kanadai zenekar, a Billy Talent, itt lesz Angliából a rendkívül tehetséges jazzénekes, Jamie Cullum és a vadóc elektropop-dalszerző hölgy Charli XCX is.
 

Első alkalommal érkezik Magyarországra a blues-os garázsrockos The Kills, az elektro-indie-ben utazó Metronomy és a karcos rockos hangzású The Pretty Reckless is. A hip-hop vonalon Danny Brown, az indie-funk fronton a Crystal Fighters, a ska-punk mezőnyben a Leningrad az erősítés, de itt lesz a pszichedelikus rockot képviselő Jagwar Ma is. 
 

Az elektronikus zenei felhozatalt dúsítja a közönség-kedvencnek számító Clean Bandit, itt lesz a Szigeten Fritz Kalkbrenner, a norvég DJ-producer, Cashmere Cat, a holland DJ duó, Sunnery James & Ryan Marciano és Maurice West is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás