promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismerd meg a Lucky Chops-ot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A csapat nagyobbik része a világhírű LaGuardia Arts High School tanulójaként találkozott egymással és határozták el, hogy szabadidejükben is együtt fognak zenélni. Ebben az az iskolában, és zömében erről az iskoláról és tanulóiról forgatták anno a Fame című filmet is, és a mai napig angol nyelvterületen csak “the Fame school”-nak hívják. Az óraadó tanárok között olyan neveket is találhatunk, mint Suzanne Vega, Jake Gyllenhaal vagy Eric Whitacre, aki maga is az iskola tanulója volt. A banda először egy iskolai feladat kapcsán ment le a New York-i metróba zenélni, de annyira megtetszett nekik, hogy a későbbiekben rendszeresen visszajártak, az utazóközönség legnagyobb örömére.

Egy dél-amerikai turistának köszönhetik a hírnevüket, ő videózta le az egyik metrós fellépésüket és tette fel az internetre, ahol pár hét alatt milliós nézettséget értek el, és minden országba eljutott a hírük az egész világon. Később a zenekar megkereste a férfit, hogy személyesen is elmondják neki, mennyire örülnek, hogy aznap megnézte a koncertjüket.

Mindannyian azt vallják: a zene nem hangjegyek gyűjteménye, hanem érzelem, ezért is adnak bele mindent, amikor zenélnek. A kritikusok szerint is olyan energiával játszanak a színpadon, ahogy csak nagyon kevesen.
 
Sokkal jobban szeretnek élőben zenélni, mint lemezeket vagy videókat készíteni. A közönség reakciója mindig további pluszokra sarkallja őket, amit a stúdió steril körülményei között nehezebb előhívni magukból.


Minden egyes tag más zenei háttérrel rendelkezik: van pop, hip-hop, rock, jazz és világzenei “szakember” is közöttük, állításuk szerint ezért is tudnak olyan jól együtt dolgozni és mindig újabb átiratokat készíteni. Ma már mindegyikük főállású zenész és jelenleg a zenekar tölti ki a napjaikat.

Még  mindig lejárnak a New York-i metróba is zenélni, ha újabb dalokat akarnak tesztelni a közönségen.

Jelenleg első világkörüli turnéjuk zajlik, amivel január végén érnek Európába és egészen tavaszig az öreg kontinens rajongóit kápráztatják majd el estéről estére. A február 7-i, Akvárium Klub koncertjükre jegyek már csak korlátozott számban kaphatók a helyszínen illetve a Ticketpro országos hálózatában, valamint a www.livenation.hu oldalon keresztül.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás