promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Western sorozattal jönnek a Coen testvérek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Coenék az Annapurna Televízióval kötöttek szerződést a Ballad of Buster Scruggs című minisorozat forgatására. A Variety.com szerint a tévétársaság nemcsak a képernyőre szánja a filmsorozatot, hanem mozis verzióban is gondolkodik. A filmes testvérpár saját ötletéből írja a széria forgatókönyvét, és ők is rendezik az egyes epizódokat. Szerintünk Coenékhez illene is egy televíziós produkció, mivel bármelyik rajongó megnézné, hogyan tudnak hosszabban kibontani egy történetet, amiben biztosan nagyon jók. A produkciós munkákat saját cégük, a Mike Zoss Productions végzi, a sorozat executive producerei között pedig ott lesz Megan Ellison (A nő, amerikai botrány) és az Annapurna Televízió elnöke, Sue Naegle is.

Egyelőre nem világos, hogy a mozis forgalmazás milyen szerepet játszik majd a projektben, mivel az elsődleges cél a minisorozat elkészítése. Bennfentes források szerint az anyag túl bőséges egy mozis játékfilmhez.

A Ballad of Buster Scruggs történetének részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de a Coen testvérek otthonosan mozognak a western műfajában, amit A félszemű és a Nem vénnek való vidék című filmjeikkel is bizonyítottak. Bár utóbbit inkább nevezzük modern westernnek, de a stílusjegyek valóban megmutatkoznak.

A fivérek legutóbb az Ave, Cézár! című vígjátékkal szerepeltek a mozikban, és ők írták George Clooney következő rendezésének, a Suburbiconnak a forgatókönyvét is. (MTI, Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás