promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harcában vagy a Walking Deadben halnak meg többen?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Most jelenleg mind a két széria szüneten van. A Walking Dead hetedik évadának második fele február 12-én folytatódik majd az AMC-n, de itthon a Fox bizonyára premierbe fogja adni ismét. A Trónok harcáról még nincsenek biztos infók, mikor veszi kezdetét a hetedik évad. Az IMDb jelenleg június 25. ír, de ez még csak egy körülbelüli időpont. Az már egészen biztos, hogy csak hét részes lesz. Azt is tudjuk, hogy a Trónok harca le fog zárulni a nyolcadik évaddal. Az HBO leelőzte George R. R. Martin regényfolyamát, így az írónak oda kellett adnia a vázlatokat, hogy a széria ne álljon le. A The Walking Dead-nél is biztosan lesz nyolcadik évad, mivel már berendelte az AMC, azonban ezzel valószínűleg nem fog leállni a zombi apokalipszis, mert a képregényben még bőven van alapanyag.

Mint tudjuk, mind a két sorozatban folyik a vér, és van bőven halott. Azon már biztosan sokan gondolkoztak, vajon mennyi embert küldenek a másvilágra a két sorozatban? Egy elvetemült rajongó, Nantes Ryka összeszámolta az első öt évad haláleseteit. Biztos lesz majd frissítés, de már ez is elég szépen össze van rakva és számolva egy kiváló infografikán.
 
Szóval az első öt évad haláleseteiről beszélünk. Érdekes látni, hogy mennyi fő, vagy mellékkarakter halt meg egyik és másik sorozatban. Mivel a grafika számolja a nem emberi karakterek halálát is, így nem nehéz kitalálni melyik sorozat győzött. Mivel rengeteg zombit nyomnak le a The Walking Deadben, így Ő került az élre 1216 halállal, a Trónok harca 704 gyilokjával szemben. Bár ha a zombikat nem néznénk, akkor a Trónok harca főlényesen győzne. (Torony, Imgur/Nantes Ryka)

tronwalk
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás