promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt mindannyiunk Leia hercegnője
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Fisher még pénteken kapott szívrohamot egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton, ahol egy utasnak kellett újraélesztenie a színésznőt, amit utána az egészségügyi személyzet folytatott. Ezután kórházba szállították, ahonnan szinte egyáltalán nem szivárgott ki hír, de mint látjuk a stabilizálás után mégse tudták megmenteni az életét. „Mély fájdalommal tudatom, hogy Billie Lourd megerősítette, hogy szeretett édesanyja, Carrie Fisher reggel 8 óra 55 perckor eltávozott.  Az egész világ szerette, és nagyon hiányozni fog” – közölte a People magazinnal a család szóvivője. Fisher 1956. október 21-én született Beverly Hillsben. Színészkedni a 70-es évek elején kezdett és előbb színpadon debütált, majd 1977-ben aratott sikert a filmvásznon, amikor a Star Wars: Egy új reményben először alakította a lázadók emblematikus figuráját, Leia hercegnőt a később vele együtt legendává vált Mark Hamill és Harrison Ford oldalán.
 
Fishert a hirtelen jött hírnév miatt utolérte az alkohol és a drogok, de talpra tudott állni. Mint a rajongók tudják, a színésznő szerepelt a Star Wars: Az ébredő Erőben, és a nyolcadikban is benne lesz, szóval még láthatják őt a Star Wars fanok.

A színész barátai eddig is nehéz helyzetben voltak, de most még mélyebb dologgal kell megbirkózniuk, a színésznő halálával. „Megdöbbentett és elszomorított a hír drága barátomról. Veled vagyunk Carrie, a családoddal és barátaiddal” - üzente Harrison Ford, aki nagyon aggódott Fisher állapota miatt. A Luke Skywalkert alakító Mark Hamill csak annyit tudott írni, hogy „erre nincsenek szavak.”

Bob Iger, a Disney főnöke szépen összefoglalta a színésznő munkásságát: „Carrie Fisher egyéniség volt, egy igazi karakter, aki ugyanúgy megosztotta velünk tehetségét és igazságait, mint kópéságait és tiszteletlenségét. A legyőzhetetlen Leia hercegnőként milliók szívét rabolta el, mindig is különleges helye lesz a Star Wars-rajongók szívében, csakúgy, mint azokéban, akiknek volt szerencséje ismerni őt. Hiánya nagyon fáj.”
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás