promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az Alien: Covenant előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Végre láthatjuk a Covenant legénységét, és beleleshetünk a film látványvilágába is. Michael Fassbender mint azt lehetett tudni, teljes értékűen benne lesz a filmben, aki egy rádióműsorban el is mondta, hogy a moziban lévő lényeket Neomorphnak nevezik majd, amik a teljesen kifejlett Xenomorphok elődjei. Megnyugtatunk mindenkit, láthatunk ízelítőt a szörnyből, és a tojások is visszatérnek. Jelenleg úgy írták le, hogy a Neomorphok a bolygó élővilágából alakulnak ki a fekete gyorsítófolyadék hatására. Ugyanúgy gazdatestre van szükségük és a Covenant legénységéből többeket is meg fognak fertőzni.

A 79 éves Ridley Scott még mindig tud, és reméljük az új film teljesen vissza fogja adni a régiek hangulatát. Erre első ránézésre minden esély megvan, és a sikolyunkat újra senki sem fogja hallani az űrben.

A Covenant már biztosan trilógia lesz, ami történetben az eredeti Alien filmhez, és a Nostromo legénységéhez fog elvinni minket. A bemutatódátum 2017. május 19. Már nem kell olyan sokat várni, ami remek hír.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás