promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Vaiana termeli most a bevételt
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ősi Indonéziában játszódó családi animációnak, igazából nem is volt erős vetélytársa. Az egyetlen jelentősebb bemutató A démon arca volt, mely azonban erősen elmaradt a várt 4-5 millió dolláros nyitó hétvégi eredménytől, csak 2,6 millió értékben váltottak rá jegyet a nézők. A horror főszereplője egy tudós (Aaron Eckhart), aki behatol egy 11 éves kisfiú tudatába, hogy megszabadítsa az őt megszállva tartó, hatalmas erejű démontól. A film produkciós költségei 5 millióra rúgtak, 1700 filmszínház vetítette a hétvégén.

Még szerényebb eredmény hozott a másik debütáló alkotás, a Freestyle Releasing Believe című karácsonyi drámája, 639 filmszínházban 602 ezer dollárrért vettek rá jegyet.

A toplista második helyét megtartotta a Legendás állatok és megfigyelésük című, a Harry Potter-univerzum világából született fantáziafilm, mely most 18,5 milliót hozott, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele 183,5 millió dollárra nőtt. Ez nálunk is szépen muzsikált, múlt héten még mindig az első helyet birtokolta Magyarországon.

A Paramount Érkezés című sci-fije a harmadik helyet szerezte meg 7,3 millió dollárral, ezzel eddig 73,1 milliót keresett. Ugyancsak Paramonut-film, a Szövetségesek című második világháborús románc foglalja el a toplista negyedik helyét, a hétvégén 7 milliót adott eddigi 28,9 milliós bevételéhez.

A Marvel Doktor Strange című képregénymozija is bekerült az első ötbe, 6,5 millió dollárral hizlalta 215,3 milliósra az észak-amerikai bevételét. Jövő héten folytatódik tovább a bevételekért folyó verseny, sok jó filmmel persze. (MTI, Variety)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás