promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az Alien: Covenant plakátja
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ugyebár az eddig is biztos volt, hogy a Covenant egy trilógia lesz, szóval az Prometheust csak valamiféle előzményfilmnek tekinthetjük, ami felvezeti a dolgokat. A mostani trilógia fog minket elvinni történetben az eredeti Alien filmhez, és a Nostromo legénységéhez. A 79 éves Ridley Scott még mindig tud, de azért kellett a rajongók nyitott szájúsága ahhoz, hogy beletegye a lényeket az új filmbe. Főleg Neill Blomkamptől tartott nagyon, aki az Alien második részét akarta folytatni. Végül meg tudtak egyezni a stúdióval, hogy Scott filmjei jönnek előbb.

Michael Fassbender a BBC rádióműsorában adott interjút, ahol véletlenül elhintette a szörny nevét is. A Xenomorph helyett Neomoprh nevezetű szörnyeket láthatunk majd a filmben. A Neomorphok a bolygó élővilágából alakulnak ki a fekete gyorsítófolyadék hatására. Ugyanúgy gazdatestre van szükségük és a Covenant legénységéből többeket is megfognak fertőzni. A lények amúgy már nagyon hasonlítani fognak a későbbi kifejlett változataikhoz, ezért már a plakáton is láthatjuk. A sejtelmes grafika gyakorlatilag egyszerű és nagyszerű. Nem kellett túlkomplikálni, a rajongók gyakorlatilag már ennyitől elolvadnak.
 
A másik fontos tény, hogy végre van hivatalos dátum, és már tavasszal megtámadhatjuk a mozit. A vadonatúj bemutatódátum 2017. május 19. Már nem kell olyan sokat várni, ami remek hír. Most már csak az előzetest kérjük szépen.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás