promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az összes filmet megtalálod?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Már nem mai darab, de sokan még csak most bukkantak rá neten, így még bőven akadhat olyan ember, aki nem ismeri a PopCorn Garage című weboldalt. A szabályok rém egyszerűek: adott egy garázs, ahova rengeteg tárgy van bezsúfolva. A kellékek valószínűleg ismerősek lesznek, mert mindegyik valamelyik filmből van kiemelve. Ha felismerjük melyik moziból ragadták ki az adott tárgyat, akkor alulra be kell gépelnünk a film címét. Annyi nehézség persze van benne, hogy az angol címet kell megadnunk, de ha nem jut eszünkbe, akkor magyar cím alapján rá is kereshetünk. Összesen 66 alkotást kell megtalálnunk, ami tényleg nem kispálya.

Ha rátaláltunk egy filmre, akkor jutalom is jár, mert kapunk egy kis videót az adott moziból, így retrozhatunk is egy kicsit. Megunás esetén is van megoldás, mivel el is menthetjük az állást, és majd később folytatjuk, ahol félbemaradt a keresés. Talán az egyetlen hiba, hogy nem tudunk nagyítani, így vannak olyan elemek, amiket borzasztóan nehéz kiemelni.
 
A neten persze fent van a lista, de az nagyon csalás, csak a legvégső esetben használjátok. A honlapot ide kattintva éritek el, jó keresgélést! Én nem mondom meg mennyinél ragadtam meg, de már túljutottam a 66 felénél. Majd gyúrok rá. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás