promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halott Pénz nagykoncert a Continental Arénában Nyíregyházán
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Halott Pénz


A pécsi Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult Halott Pénz mára hétfős élőzenekar, a hazai hip-hop színtér üde színfoltjából, pedig egyre inkább a legjobb élőzenés klubok és fesztiválszínpadok állandó vendége. Szerintem most már mindenki úgy látja, jobban jártunk, hogy Dávid nem lett fénymásoló Londonban. Mert oda vezetet volna az útja, hogy ha a közönség nem kapja fel YouTube-on. A zenekar félévről-félévre szerepel a hazai Youtube toplistán - több milliós megtekintésekkel. Ebben az évben jelent meg Ülni, örülni, megőrülni című nagylemez, amit a nyár alatt már befogadott teljesen a közönség. Most pörög az országos turné, ami a Felezést sem kerülheti el Nyíregyházán.


Hősök

Az alapvetően Veszprémhez köthető hiphop formáció 2001 óta tevékenykedik a honi rap szcénában. 2003-ban megnyerték a Hiphop Mission nevű országos tehetségkutató versenyt, mely a legendás Fila Rap Jam-ek utódja volt. A megalakulás óta több saját lemez, szólóalbumok, produceri kiadványok sora jelent meg a zenekar zászlaja alatt. Minden nagyobb hazai fesztiválon szerepeltek már, és most is remek hangulatot fognak csinálni a Felezésen.


Pixa

Pixa nagy elektronikus zenei betyár. Sokan csak Kis Grófo miatt jegyezték meg a nevét, pedig régebb óta producerkedik, mint gondolnák. Igen csak komoly zenéket írtak Andróval közösen a Nobody Moves-ban, de ugyanúgy az ő nevéhez köthető a Fluor féle Mizu. Szóval amerre toplistás dalok vannak, ott bizony kereshetjük az ő nevét. Most éppen ByeAlex-szel dolgozott együtt a Részeg című nótán, amit már most imád a közönség. Pixának se a zenéjével se a szettjeivel nincsen probléma, egészen biztosan beindítja majd a bulit a Felezésen.


Na és hol lesz, meg mikor? A buli hivatalos helyszíne és dátuma: Nyíregyháza, Continetnal Aréna; 2016.11.19. szombat. További infók az esemény Facebook oldalán.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás