promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chill a nappaliban az Above & Beyond trióval
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Above & Beyondék még mindig kifinomult elektronikus zenét játszanak. Ebben az irányzatban talán ők az egyedüliek, akik képesek mindig meglepni a közönségüket. Bárhova is mennek, fantasztikus szettel rukkolnak elő és hétről hétre kielégítik a hallgatókat a Group Therapy rádióműsorral. Elmondható, hogy az egyik legszínesebb és legkifinomultabb elektronikus zenei műsorról van szó jelenleg az interneten. Persze az angol hármas nem csak 200 műsort készített eddig. Anno a Trance Around the World című showjuk 450 adást élt meg. A Group Therapy cím ezután azért jött, mert a trance mellett mindig belecsempésztek nekik tetsző stílusokat a szettjeikbe. Így természetesen nem maradhatott Trance Around the World a műsor neve. A Therapy nem ölte ki a trancet, csak sokkal szerteágazóbb lett. A trió imádja a deep house stílusú muzsikákat, így az Anjunabeats mellett ott van az Anjunadeep kiadójuk is, ami csak ilyenfajta zenékkel foglalkozik.

A mostani két órás fellépésükben persze a trance és a chill elemek dominálnak. Sok olyan számot kiszúrhatunk, amik még egyáltalán nem jelentek meg. A 39. perctől is van egy kiadatlan Above & Beyond muzsika, amit még csak tesztként játszottak, mivel még címet se adtak neki. A tracklistát a videó alatt, de kommentek között is megtalálhatjuk.
 
Egyszer mindenképpen érdemes meghallgatni, mert páratlan utazást nyújt az igényes elektronikus zene világába. Ráadásul a videót 4K-ban is élvezhetjük, tűéles képminőségben. Aki többre vágyik, az kövesse a Group Therapyt, egy ilyen csoport terápia mindenkinek jól jöhet. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás