Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berendelte a The Walking Dead nyolcadik évadát az AMC

Berendelte a The Walking Dead nyolcadik évadát az AMC

Zene, Film & Kultúra

Berendelte a The Walking Dead nyolcadik évadát az AMC

Zene, Film & Kultúra

Promotions 11:02
Már a nyolcadik évadot is megrendelte az AMC csatorna a The Walking Dead című zombis sorozatból, amelynek hetedik évada október 24-én debütál Magyarországon. A nagy sikerű széria hatodik évadának utolsó része az új főgonosz, a Jeffrey Dean Morgan alakította Negan színre lépésével ért véget, aki rögtön az egyik főszereplő megölésével teszi le névjegyét az asztalra. A sorozat producere, Scott Gimple nemrég elárulta, hogy az áldozat kiléte rögtön az új évad első részéből ki fog derülni. A széria vezető producere, Gale Anne Hurd pedig elmondta, hogy az új évadból sokkal többet megtudhatnak a rajongók a zombik uralta posztapokaliptikus világról.

Az AMC valószínű nézőrekordot fog dönteni a premierrel, amiről a sorozat rajongói szinte egész nyáron vitatkoztak. Egy valamit biztosan tudunk, a képregényben Glenn hal meg, akit az évadban már megöltek nekünk képzeletben az írók egy aljas, és valljuk be tök felesleges húzással. Nos, Glenn halálára azért annyira ne vegyünk mérget, mert a készítők számtalanszor térnek el a képregénytől.

Közben már kijött a sneak peek, ami 3 percet mutat be az új részből. Itt nem derül fény arra ki hal meg, de látni lehet, mit tett vele Negan és baseball ütője, Lucille.