promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két óriási trance név fogott össze
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ferry Corsten és a Cosmic Gate neve azoknak is ismerős lehet, akik annyira nem jártasak a trance zene világában. Ferry Corstent a magyar közönség is számtalanszor láthatta már. Én is jártam két fellépésén, amik közül az egyik egy 4 órás szett volt és óriási élményt nyújtott. Ferry rengeteg álnevet használt, amikor elindult a pályán. Ezek közül a közönségnek a System F és a Gouryella név lehet ismerősebb. Utóbbit anno Tiestoval indították el. A projekt ma is él, de Ferry egyedül alkotja benne a zenéket, hogy a régi hangzás ne vesszen el. A holland producer azóta öt stúdió albumot adott ki saját néven. A mostani Hello World-öt három EP-ből pakolta össze. Ferrynek még mindig megvan a törzsközönsége, és igyekszik hozni a formáját. Erős érdeme, hogy a régi időkben mindenki az ő hangzását akarta koppintani.

A Cosmic Gate zenei társulatát Claus Terhoeven (Nic Chagall) és Stefan Bossems (DJ Bossi) alkotják. Nekik is óriási történelmük van. A hat stúdió album sosem hazudtolta meg magát, és egyedi hangzásukat, zenei világukat képviselte. Óriási szerepük van abban, hogy a trance zene, mint stílus az egész világon elhíresült. Legutóbbi albumuk a Start to Feel még 2014-ben jelent meg, úgyhogy reméljük a Ferryvel közös dal valaminek az előfutára lesz.
 
Az Event Horizon egy igazi trance szám lett, amiben egyesül Ferry Corsten és a Cosmic Gate hangzása és stílusa. A dalhoz kaptunk egy művészi videót is, ami hasonló a homokrajzhoz, csak itt festékkel dolgoznak, teljesen mesteri módon. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás