promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry Potter és élő filmzene
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Live Nation hozza el nekünk a Harry Potter és a bölcsek köve filmzenei koncertet, amely a Harry Potter koncertsorozat első előadása lesz. Itt a filmet egy nagy felbontású, 12 méter átmérőjű vásznon nézhetjük, miközben John Williams feledhetetlen zeneműveit élőben adja majd elő a Magyar Virtuózok Zenekar. A CineConcerts és a Warner Bros. Consumer Products közreműködésében bemutatásra kerülő sorozat nem rég kezdett bele világ körüli turnéjába. „A Harry Potter filmeposz egy olyan egyedülálló kulturális jelenség, amely ma is több millió rajongónak szerez örömet szerte a világban. Nagy megtiszteltetést jelent számunkra, hogy olyan élményt kínálhatunk nekik, melynek során a világon először élő szimfonikus zenekari kíséretben csendülnek fel a díjnyertes zeneművek, a hatalmas képernyőn vetített filmmel párhuzamosan. Ez mindenki számára feledhetetlen élmény lesz – mesélte Justin Freer a koncert sorozat karmestere és producere.

Justin Freer rövid időn belül a filmzenei koncertek egyik legkeresettebb karmestere lett, rengeteg filmvetítéssel egybekötött szimfonikus élő koncerten vezényelt már. Olyan világhírű zenekarokkal lépett fel, mint például a Chicagói Szimfonikusok, a Londoni Filharmonikusok , a New York-i Filharmonikusok, a Philadelphiai Zenekar, a Philharmonia Zenekar, a San Franciscó-i Szimfonikusok és a Sydney-i Szimfonikus Zenekar.

A CineConcerts, mint cég közben szerte a világon milliós látogatottságú zenei eseményeket szervez, melyek újradefiniálják az élő zenei élményeket. A legújabb élő filmkoncertek között szerepel a Gladiátor, A Keresztapa vagy Az élet csodaszép.
 
A koncert a Papp László Budapest Sportarénában 2017. január 21-én kerül majd megrendezésre. Az élőzene mellett a filmet eredeti hanggal, magyar felirattal kísérhetik majd a rajongók. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás