promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Depeche Mode: érkezik az új album, na meg a turné
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Global Spirit koncertkörút első szakaszában Európa 21 országában, összesen 32 városban lép majd fel a DM. Már megszokhattuk, hogy a csapat sosem kerüli el Magyarországot, ugyanis hatalmas rajongótáboruk van hazánkban. A trió május 22-én lép fel a Groupama Arénában, amire a jegyet október 21-től lehet beszerezni a Livenation oldalán keresztül. Ez lesz a banda 18. turnéja, és 3 év kihagyás után az első élő fellépéseik. Az együttes utolsó koncertkörútja, a Delta Machine Tour - amit több mint 2,5 millió rajongó láthatott Európában és Észak-Amerikában a teltházas előadásokon -, egyike volt 2013. legnagyobb és legkelendőbb koncertsorozatainak. Az új turnén a csapat folytatja jótékonysági tevékenységét a svájci óragyártóval, a Hublot-tal együttműködve, hogy pénzt és figyelmet gyűjtsenek: céljuk, hogy biztonságos ivóvizet nyújtsanak mindenkinek a világban.

A Spirit lesz a zenekar 14. stúdió albuma, és a 2013-as, a kritikusok által is lelkesen fogadott Delta Machine folytatása, amely megjelenésekor 26 országban került be a top5-be, és további 12 országban vezette a slágerlistát. Az új lemez producere James Ford, a Simian Mobile Disco zenekar alapító tagja, akinek legutóbbi munkái között található például a Florence and the Machine Monkeys albuma is. A Depeche Mode új, Spirit című CD-je 2017 elején fog megjelenni a Columbia Records gondozásában.

„Rendkívül büszkék vagyunk az új lemez hangzására és kirobbanó energiájára, izgatottan várjuk, hogy turnéra induljunk vele és megoszthassuk ezt az energiát a rajongókkal is, az egész világon” – mondta Dave Gahan a milánói sajtótájékoztatón.

Bátran kimondhatjuk, hogy 100 millió eladott lemez, és világszerte több mint 30 millió rajongó előtt adott koncertjei után a Depeche Mode még mindig nem vált öntelté. A Spirit albummal és a Global Spirit turnéval a banda továbbra is a zenei innovációt kívánja folytatni, a kritikai- és közönségsikerek mellett.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás