promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Clint Eastwood megint zseniális történethez nyúl hozzá
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Buchanan és férje Impossible Odds címmel Anthony Flacco író közreműködésével publikálta memoárjait, amelynek megfilmesítési jogát a Warner Bros. szerezte meg. A forgatókönyvet Brian Helgeland írta, Flacco és Sharlene Martin pedig a film társproducerei lesznek – hozta le a The Wrap filmes portál. Buchanan 2011 októberében Szomáliában dolgozott, amikor egy kollégájával együtt fegyveresek elrabolták és 93 napig tartották fogva. Egy különleges katonai egység szabadította ki őket, megölve minden fegyveres őrzőjüket. Ez a sztori Eastwood rendezői székéből nézve igencsak pikánsnak ígérkezik.

Eastwood már számos megtörtént eset hőséről forgatott filmet. Az Amerikai mesterlövész című munkája, az amerikai hadsereg leghalálosabb mesterlövészéről, Chris Kyle-ról világszerte 547 millió dolláros jegyeladást ért el, és 2014-ben az lett a legnagyobb bevételű film Észak-Amerikában.

A rendező legutóbbi, Sully című filmje, amely a Hudson folyón kényszerleszállást végrehajtó pilótáról, Chesley Sullenbergerről készült Tom Hanks főszereplésével, szintén kasszasiker lett. Csak várhatjuk a következő nagy dobást. Mindenesetre jó látni, hogy az életrajzi filmek ennyire jól teljesítenek a látványfilmekkel szemben. Így kimondható, a nézők még mindig a jó sztorira vevők inkább. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás