promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez már nem az a Lady Gaga
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Két dal jött ki eddig az új album előfutáraként, de mindkettő kenterbe veri a régebbi popdalokat. Hol van már az a bizonyos Pokerface? Tudomásul kell venni, hogy nem az a stílus, én ezt nagyon jól tudom, de valahogy úgy érzem, ezeknek a daloknak van lelkük, míg azoknak nem volt. Gaga harmadik stúdióalbumának, az Artpopnak a vegyes fogadtatása arra késztette a menedzsmentet, hogy váltsanak arculatot az énekesnőnél. Úgy látták, hogy a popközönség kényszeres kiszolgálása helyett, helyesebb út lenne inkább Gaga hangjára koncentrálni. Ez már ott megmutatkozott, hogy Tony Bennett közreműködésével kiadtak egy jazz albumot is Cheek to Cheek címmel. Hogy mi történt Lady Gagával? Mentálisan rendbe tette magát, és teljesen kitárulkozott.


Elég csak ránézni a Perfect Illusion klipjére. Lady Gaga a csillogás helyett egy sivatagban partyzik hús vér emberekkel! Igen, ezt csak az értheti, aki végigkísérte Gaga egykori klipjeit, amik inkább hasonlítottak egy álomképre, mint a valóságra. Ami a legfontosabb, hogy az énekesnő végre szabadjára engedi a hangját. Érezni, hogy lelket visz a dalba, és ezt nagyon jó hallani.
 
Már csak azért is várom az új albumot, mert Gaga olyan közreműködőket jelentett be, mint Beck, vagy Florence Welch a Florence and the Machine-ból. Gaga úgy nyilatkozott, hogy szeretné, ha a rajongók meglepődnének az új albummal kapcsolatban. Szerintünk ez meg fog történni, elég meghallgatni az újonnan kiadott dalt, a Million Reasonst. Újabb lélekkel teli mű, egy megújult Lady Gagától. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás