promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a John Wick második részének az előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Amikor először futottam bele a John Wick első részébe, tök fáradt voltam. Mondom most nem kell mély film, csak kapcsolja ki az agyam. Hát az egyszerű sztori annyira jól volt megcsinálva, hogy teljesen visszaadta a 90-es évek akciófilmjeinek hangulatát. Így képzeletben kalapot emeltem a film készítői előtt, és mondtam magamban: igen, ez nagyon ott volt! Hihetetlen, hogy a film csupán 20 millió dollárból készült, és bukást egyáltalán nem könyvelhetett, mert 86 milliót hozott a konyhára. A stúdió már csak ezért is berendelte a folytatást. A stílusosan John Wick: Chapter Two-ra keresztelt film a jelenlegi tervek szerint 2017 februárjában kerül majd a mozikba.

A rendezői székben ismét Chad Stahelski ül majd. Bár megtudták, hogy David Leitch, aki az előző részben segítőként ott volt, most nem lesz jelen, de tényleg annyira minimális szerepe volt az első részben rendezőként, hogy még a stáblistára sem kérte magát. Stahelski viszont dupla annyi akciót ígér, mint az első részben, és ezt az előzetes alapján biztos meg is fogjuk kapni. Aminek örülhetünk, hogy az forgatókönyvíró, Derek Kolstad személye sem változott, és remélhetőleg tartotta magát ahhoz a világhoz, amit az első részben annyira megszerettünk.
 
Már csak azért is fantasztikus lett a trailer utolsó felvonása, mert újra egy jelenetben láthatjuk Keanu Reevest Mátrix beli társával, Laurence Fishburnenel. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás