Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ősrégi Depeche Mode koncert felvételt találtak

Ősrégi Depeche Mode koncert felvételt találtak

Zene, Film & Kultúra

Ősrégi Depeche Mode koncert felvételt találtak

Zene, Film & Kultúra

Promotions 13:40
„1980-ban fodrásztanuló voltam és essexi fellépéseik alkalmával sokszor én csináltam meg a srácok haját a Croc’s éjszakai klub mosdójában. Egy ilyen este a dj felvette a koncertjüket a keverőpultról és odaadta nekem a tekercset” - idézte fel Robin Neale a szalag történetét az Electronic Beats magazinban. A kiváló minőségű felvétel mindössze néhány hónappal a Depeche Mode megalakulása után készült. A most digitalizált anyagon szerepel például a Just Can't Get Enough egy kezdetleges változata, valamint több darab a korai koncertrepertoárból, köztük az Addiction, a Television Set, a Tomorrow's Dance, a Reason Man.

Eljátszották továbbá a Gerry And The Pacemakers I Like It című slágerének feldolgozását, akárcsak olyan, ma már jól ismert saját dalokat, mint az Ice Machine, a Radio News vagy a Photographic. Neale majd dönthet arról, hogy elárverezi-e a felvételt, amiért így eredeti változatában félelmetes pénzt adnának a rajongók, vagy megtartja magának.
 
Hasonló Croc's Clubos felvételt amúgy már tártak a nyilvánosság elé. Ezen egy 38 perces DM fellépés hallható, még 1981-ből.