promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ősrégi Depeche Mode koncert felvételt találtak
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„1980-ban fodrásztanuló voltam és essexi fellépéseik alkalmával sokszor én csináltam meg a srácok haját a Croc’s éjszakai klub mosdójában. Egy ilyen este a dj felvette a koncertjüket a keverőpultról és odaadta nekem a tekercset” - idézte fel Robin Neale a szalag történetét az Electronic Beats magazinban. A kiváló minőségű felvétel mindössze néhány hónappal a Depeche Mode megalakulása után készült. A most digitalizált anyagon szerepel például a Just Can't Get Enough egy kezdetleges változata, valamint több darab a korai koncertrepertoárból, köztük az Addiction, a Television Set, a Tomorrow's Dance, a Reason Man.

Eljátszották továbbá a Gerry And The Pacemakers I Like It című slágerének feldolgozását, akárcsak olyan, ma már jól ismert saját dalokat, mint az Ice Machine, a Radio News vagy a Photographic. Neale majd dönthet arról, hogy elárverezi-e a felvételt, amiért így eredeti változatában félelmetes pénzt adnának a rajongók, vagy megtartja magának.
 
Hasonló Croc's Clubos felvételt amúgy már tártak a nyilvánosság elé. Ezen egy 38 perces DM fellépés hallható, még 1981-ből. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás