promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jövő hét vasárnap Bryan Adams az Arénában
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bryan Adams és csapata Kassáról érkezik Magyarországra a buli napján, a budapesti fellépésről pedig Szófiába mennek majd tovább. Hat kamion és három busz szállítja a koncert felszerelését Európán belül, az építést kora reggel kezdik az Arénában, az utazóstáb munkáját pedig 60 magyar segíti majd. A színpad teljes szélességében egy óriási kivetítő adja a hátteret, ami a 240 négyzetméteres pódiumot még nagyobbnak mutatja. A stábbal saját szakács is utazik, miután Bryan Adams és a turnén dolgozók legnagyobb része is vegetáriánus. Így max a lángosunkat tudja majd megkóstolni a csapat, ha az itthoni gasztronómiáról van szó.

21 éves volt, amikor megjelent az első albuma, de már 15 évesen klubokban lépett fel, tehát 42 éve van színpadon, pedig még nincs 60 éves!

Harmadik albuma, az 1983-ban megjelent Cuts Like A Knife volt az első, amely Top10 helyezést tudott elérni nemzetközi slágerlistán, azóta minden egyes új lemezével sikerült megismételnie ezt az eredményt.

Első slágerlistavezető kislemeze az 1984-es Run To You volt, amit a mai napig 15 újabb listavezető dal követett, olyanok mint az (Everything I Do) I Do It For You, Can't Stop This Thing We Started, Please Forgive Me, All For Love, Back To You, Let's Make A Night To Remember vagy a Barbra Streisanddal közös szám, a Finally Found Someone.

Érdekesség, hogy az egyik legnagyobb slágerének tartott Summer Of '69 nem tudta vezetni a slágerlistákat megjelenésekor,  de olyan dalokkal szemben maradt alul minden országban, mint a Dire Straits Money For Nothing, Phil Collins Sussudio, Tears For Fears Shout, Tine Turner We Don't Need Another Hero, A-HA Take On Me és a Duran Duran James Bond betétdala, A View To A Kill.
 
1993-ban kiadott , So Far So Good című válogatása minden nemzetközileg jegyzett slágerlistán első volt, ezt az eredményt azóta sem tudta élő művész megismételni.

Várható kapunyitás 18.30-kor lesz, előzenekar nélkül, 20 óra magasságában rögtön Bryan Adams és zenekara lép színpadra több mint két órás koncertjükkel. A legnagyobb slágerek mellett az új album dalaiból is válogatnak a programba. Jegyek még kaphatók a Livenation oldalán keresztül. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás