promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézz bele a Tapló télapó 2-be
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ha belegondolok, hogy az első rész már több mint 10 éves, és én még alig akartam megnézni. Először azt hittem egy ilyen igazi Zs-kategóriás förmedvény, amibe véletlenül belekerült Billy Bob Thornton. Azonban egyre többen elkezdték ajánlani, olyanok, akik vevők a minőségi filmekre. Amikor valaki meglegyeztette, hogy olyan humor van benne, amit én imádok, akkor már ne volt visszaút. A Tapló télapó jött, nevetetett, és győzött. Olyan szintre került, mint a nála egy szinttel könnyedebb Hull a pelyhes, minden egyes karácsonykor meg kell néznem. Van, akinek nincsen karácsony Kevin nélkül, nálam nincsen karácsony Turbo man, és Willie az alkoholista Mikulás nélkül.

Sok rajongó mondhatná, hogy ennek a filmnek tök felesleges volt a folytatás, és valamennyire én is így vagyok ezzel. A Tapló télapó úgy lett kultuszfilm, hogy egyáltalán nem akart az lenni. Ilyenkor jogosan lehet félni attól, hogy a folytatás egy vedd meg a jegyet, és örülj magadnak mozi lesz. Az előzetes szerint hozni fogja azt a műfajt, amit az első rész képviselt. Azonban tud-e hasonlót ütni, az már egészen nem biztos.
 
Egy biztos, visszatér Tony Cox, mint Marcus az első részből, és Brett Kelly, a híres Thurman Murman. Bernie Mac időközben elhunyt, (SPOILER) mondjuk őt az első részben ki is csinálják. John Ritter is fantasztikus alakítást nyújtott az első részben, de ő is gyakorlatilag a Tapló télapó után hunyt el. De hogy a fenébe tudták megszerezni az Oscar-díjas Kathy Batest, hát az nálam rejtély. De ez már egy pozitív jel lehet a minőségi folytatás mellett.
 
A Tapló télapó 2-t november 24-én mutatják be Amerikában, de elvileg hozzánk is eljut még december előtt. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás