promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agymenők: két karaktert simán lecserélhettek volna
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az Agymenők 10 éves sztorija lassan véget ér, legalábbis a főszereplők számára biztosan. A sorozat nagyfőnöke, Steve Molaro is megerősítette ezt, és ugyan többet nem árult el, azt tudni vélik, hogy a sorozat akár folytatódhat a Sheldon, Penny és Leonard nélkül is. Ez egy érdekes váltás lenne, de az alkotóknak két oka is van erre. Az egyik, hogy lassan már mindent körberágtak, és a sztorit le kell zárni valahol. A másik az, hogy a szereplők egyszerűen túl sokat kérnek. Az Agymenők eljutottak a Jóbararátok szintjére, és egy epizóddal többet keresnek, mint egyes színészek több hónapnyi munkával. Jim Parsons, Johnny Galecki és Kaley Cuoco, azaz Sheldon, Leonard és Penny epizódonként 1 millió dollárt kaptak. Raj karaktere, akit Kunal Nayyar alakít, valamint Simon Helberg, vagyis Howard, kicsivel kevesebbet, 750 ezer dollárt könyvelhettek. Ez nem meglepő, mert a kezdetektől fogva a csapatban vannak.

De innen jön a fekete leves. Melissa Rauch és Mayim Bialik, a sorozatban Bernadette és Amy csupán 100 ezer dollárt kapnak epizódonként. Ez se kis pénz, de a többiekéhez képest alamizsna. Ezek a szereplők az alkotóktól is függnek. Sokszor látni, hogy egyes mellékszereplők mennyire fontos karakterré lépnek elő. Ott van példának Daryl a The Walking Deadből. Ha őt mernék kinyírni, akkor elég fontos nézőket veszítene a sorozat.

Bernadette és Amy azért is kapnak keveset, mert később érkeztek a sorozatba, és az elvesztésükkel pár résszel később ugyanúgy folytatódhatna minden. Az Agymenők nézői amúgy is Bernadette karakterét tartják a legidegesítőbbnek, akit szerintük nyugodtan kiírhattak volna a sorozatból. Viszont erről szó sincs, a csapat most már együtt fogja végigkísérni a szériát.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás