promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves ismét ügyvédnek áll
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A film forgatása még 2014 tavaszán kezdődött meg, ahol bizony még nem Keanu Reeves lett volna a középpontban. Daniel Craig gyakorlatilag felborítva mindent, pár nappal a felvételek megkezdése előtt visszadobta a főszerepet. Az még a mai napig nem derült ki, hogy miért. Az alkotók három hét haladékot kértek, hogy megtalálják a tökéletes jelöltet. Így a választás Reevesre esett, aki a klasszikus Ördög ügyvédje után ismét beléphet a tárgyalóterembe. Nicholas Kazan írta a forgatókönyvet, akinek a Letaszítva vagy A kétszázas éves ember fűződik a nevéhez. A filmet az a Courtney Hunt rendezte, akit 2009-ben Oscarra jelöltek A befagyott folyó forgatókönyvéért.
 
Reeves a filmben egy elég erős ügyet kap: a 17 éves Mike Lassitert jómódú apja meggyilkolásával vádolják. A fiút Gabriel Basso, az apát Jim Belushi, az anyát pedig Renée Zellweger alakítja. A szereposztás jó, meglátjuk a film összhatása mennyire lesz erős.

A dolog szépsége, hogy a filmet Japánban már március 25-én elkezdték játszani, majd követte őket több ország is, de hazájában csak október 21-től lesz látható.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás