promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mégis lesz Trónok harca előzménysorozat
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Trónok harca nem csak a nézőket, de a kritikusokat is levette a lábáról. Sokan még azok is elkezdték nézni, akiktől teljesen távol áll a fasntasy világa. Ez persze új előfizetőket is hozott az HBO-nak, ami nagyon fontos a csatorna számára. Az illegális letöltési rekordok megdöntése nem hoz pénzt, de még ebben is élen jár a sorozat. Amikor kijön egy új rész, gyakorlatilag a fél világ a torrenten lóg. A két alkotó DB Weiss és David Benioff kézben tartották a dolgokat, és bejelentették, hogy 16 résznél nem akarnak többet csinálni. Szerintük felesleges lenne széthúzni a részeket, mert vontatottá válna a sorozat. Az HBO-nak tetszik az előzménysorozat ötlete, és miért is ne tetszene. Ami hozza a nézettséget arra általában nem mondanak nemet. Nem úgy, mint az alkotók, akik a sorozat lezárása után már nem akarnak a Trónok harca világával foglalkozni.
 
George R.R. Martin közben nem a könyvvel foglalkozik, hanem az előzménysorozat terveivel. Ezt ő maga nyilatkozta a Deadlinenak: „Több ezer oldalnyi áltörténelmem van arról, ami a Trónok harcá-hoz vezetett, szóval van elég alapanyag, és még mindig írok hozzá.” Persze jelezte is, hogy először a most futó sorozatot szeretnék jól befejezni, neki is még két könyvet meg kell írnia.

Casey Bloys, az HBO programigazgatója zöld lámpát adott. Ha jól összerakott anyagot kapnak, el fog indulni az előzménysorozat. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás