promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sully jobban érdekli a nézőket, mint Bridget Jones
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Bár itt azt is meg kell említenünk, hogy Clint Eastwood-ban rendezőként se nagyon tud csalódni a közönség. Sully maga mögé utasította két sorozat egy-egy epizódját, a Blair Witch és a Bridget Jones babát vár című alkotásokat. A hétvégét nyerő filmdráma Chesley "Sully" Sullenberger pilóta élettörténetéről szól, aki 2009-ben meghibásodott repülőgépével New York szívében, a Hudson folyó jegére szállt le, megmentve 155 utasa életét. A film forgatókönyvét Todd Komarnicki írta Sullenberger és Jeffrey Zaslow Highest Duty (Legmagasabb szolgálat) című önéletrajzi regénye alapján.

A Tom Hanks főszereplésével forgatott Warner Bros.-film 22 millió dollárt (6 milliárd forintot) hozott hétvégén az észak-amerikai pénztáraknál, ezzel amerikai jegyárbevétele 70,5 millióra növekedett.

A második helyet szerezte meg a mozis toplistán a Blair Witch horrorszéria új része 9,7 millió dollárral. Ez csalódást jelent a Lionsgate stúdiónak, amely 20 milliót és a hétvége megnyerését várta az új epizódtól.

A harmadik helyre szorult a Bridget Jones-vígjátéksorozat friss darabja, a Bridget Jones babát vár, mely 8,2 millió dollárt hozott Észak-Amerikában, bár Amerikán kívül 29,9 millió dolláros bevétellel nyitott.

A negyedik helyre futott be Oliver Stone Snowden című filmje, melyre 8 millió dollár értékben váltottak jegyet az észak-amerikai filmszínházakban. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás