Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Új helyszínen a Budapest Music Expo

Új helyszínen a Budapest Music Expo

Zene, Film & Kultúra

Új helyszínen a Budapest Music Expo

Zene, Film & Kultúra

Promotions 07:36
Az expót új helyszínen, a Hungexpo területén szervezi meg a Hangszeresek Országos Szövetsége (Hanosz) október 7-től 9-ig. természetesen ezúttal is minden program ingyenesen látogatható. A helyszínváltás oka az eddigi helyszín, a Syma Rendezvény és Kongresszusi Központ megszűnése. A zenei programok egy része a Hungexpón szabadtéren fog zajlani. A színpadok közül két bemutató és három koncertes színpad a csarnokok közötti passzázson kap helyet, további hármat az F csarnokban állítanak fel. Nyolc standon szintén együttesek váltják egymást.
 
A fellépők között lesz Ferenczi György és a Rackajam, a Magna Cum Laude, a Konyha, a Maszkura és a Tücsökraj, a Gereben Zita Quintet, Takáts Eszter és Zenekara, a Belmondo, a Cloud9+, az Apey and the Pea, az Anna and the Barbies és a Magashegyi Underground, de a Punnany Massif tagjai is tartanak egy showcase koncertet.

Az expón - akárcsak az elmúlt években - több tízezer hangszert állítanak ki, ezeket ki is lehet próbálni. Itt tartják az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, ahol a mintegy ezer indulóból kiválasztott legjobb tizennyolc együttes méri össze tudását. A győztes egymillió forint értékben kap hangszert és hangtechnikai berendezést a Hanosztól, további egymillió forinttal jutalmazza a nyertest a Cseh Tamás Program.