promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett A sötét ötven árnyalatának előzetese
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
E. L. James erotikus ponyva szennyregényének filmváltozata öt kategóriában is nyert Arany Málna-díjat, itthon mégis be lehetett adni a tiniknek a BDSM világot. Nem tudjuk ez a közönség azóta mennyit fejlődött, de ha továbbra is vágynak Christian Grey és Ana Steele beteges szerelmére, akkor bizony jön a második rész. A film elvileg tényleg Valentin napon érkezik, hogy még romantikusabb legyen az egész. A szürke ötven árnyalata a rengeteg negatív kritika ellenére 560 milliós bevételt produkált világszerte. Ha valamire most elég kényes a filmvilág, azok a bevételek. Így lehet bármennyire rossz és ízléstelen is egy film, ha a nézőket érdekli, akkor onnantól zöld utat kap.

A cselekményben a megsebzett Christian Grey megpróbálja visszaszerezni Anát, akivel új megállapodást köt, kapcsolatuk azonban veszélybe sodródik, amikor a férfi múltja kísérteni kezd. Elnézést, de nem olvastam a könyvet, így a rajongók biztosan sokkal többet tudnak erről az egészről. Én mégis azt mondom, ha erotikus thrillerre vágynak, amiben maszkos titkosság is szerepet játszik, akkor nézzék inkább meg a Tágra zárt szemeket Stalney Kubrick mestertől.
 
A projektben olyan mellékszereplőket szereztek, mint Kim Basinger, Hugh Dancy, vagy Rita Ora. A két fő karaktert természetesen Dakota Johnson és Jamie Dornan alakítja majd. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás