promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindent letarolt Clint Eastwood új rendezése
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Clint Eastwood rendezte film készítői azt remélték, hogy a 60 millió dollár költségvetéssel készült film nyitóhétvégi jegybevétele 25 millió dollár körül lesz. Hát, ezt jócskán sikerült túlszárnyalni. A film Chesley "Sully" Sullenberger pilóta élettörténetéről szól, aki 2009-ben meghibásodott repülőgépével New York szívében, a Hudson folyó jegére szállt le, megmentve 155 utasa életét. A film forgatókönyvét Todd Komarnicki írt Sullenberger és Jeffrey Zaslow Highest Duty (Legmagasabb szolgálat) című önéletrajzi regénye alapján – hozta le a variety.com.

A Sony When the Bough Breaks (Amikor az ág letörik) című drámája a box-office lista második helyén végzett 15 millió dolláros jegybevétellel. A 10 millió dollárból készült film Morris Chestnut és Regina Hall főszereplésével egy gyermekre áhítozó házaspárról szól, akik béranyát fogadnak.

A kasszasikerlista harmadik helyére csúszott vissza az előző két hét listavezetője, az Ismét a Vaksötét című horrorfilm, amelyre péntektől vasárnapig 8,2 millió dollárért váltottak jegyet a nézők. A film 17 nap alatt 66,8 millió dollárt forgalmazott Észak-Amerikában. Hát igen, a jó horrorok még mindig menők. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás