promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem koncertezik többet az LGT
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az LGT-t két súlyos haláleset is sújtotta, ugyanis Somló Tamás elvesztése után Laux József is elhunyt augusztus elején. A Locomotiv GT a magyar rockzene egyik legnagyobb hatású együttese. Fénykorában a banda természetesen nem csak itthon, hanem rengeti külföldi koncerten is bizonyított. Presserék úgy látták jónak, hogy Somló Tamás nélkül többet nem akarnak a színpadra állni. Somló utolsó fellépésén Pécsett egy jótékonysági koncerten játszott beteg gyerekekért. Íme a csapat üzenete a rajongóknak:
 
„Bármennyire is nehéz ezt kimondani, leírni, de mi hárman, Karácsony János, Presser Gábor és Solti János, az LGT tagjai azt szeretnénk tudatni azokkal, akiket érdekel, akik szerették a zenénket, dalainkat, hogy Somló Tamás halála után zenekarunk többé nem lép fel. Tomit nem lehet pótolni, és mi nem is gondolunk semmi ilyesmivel próbálkozni.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akiktől a hosszú évek alatt szeretetet, bíztatást kaptunk, azoknak, akik segítették munkánkat, akik eljöttek a koncertjeinkre, akik hallgatták, tudták a dalainkat, akik gyűjtötték a felvételeinket. Csodálatos volt nektek játszani.”

Karácsony János Presser Gábor Solti János
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás