promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma veszi be Budapestet a Red Hot Chili Peppers
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
20 év, ennyi ideje nem járt Magyarországon a RHCP. Ez meg is látszott, a zenekarnak ugyanis dupla koncertet kell adnia hazánkban. A szeptember elsejei fellépésükre egy óra alatt keltek el körülbelül a jegyek, így biztos volt, hogy a szeptember másodika is bekerül a naptárba. Az egész dolog mindenkinek új lesz, mivel a csapat itt indítja el világkörüli turnéját. A színpadképről persze már lehullt a lepet, a banda már posztolt videót az Arénai beállásról. Ezt ide kattintva nézhetjük meg. 14 kamion, 4 busz és 4 furgon megy városról városra, és egy 60 fős utazó stáb dolgozik a turnén a zenekar mellett. Így a színpadtól a berendezési tárgyakig mindent hoz magával az RHCP, még szakácsot is.
 
A koncertre nem lehet bevinni profi fényképezőgépet, videókamerát, illetve tabletet - ez utóbbi használatát az elmúlt 2 évben szinte minden produkció tiltja, nem a minőségi felvétel, hanem a készülék mögött elhelyezkedő nézők zavarása miatt. Természetesen nem lehet a rendezvényre bevinni lézerpontozót, nagyméretű táskákat és hátizsákot, transzparenseket, illetve palackokat, üvegeket és fémdobozos italokat sem.

redhot2
Elvileg 18.30-kor nyitják meg a kapukat és az előzenekar a Deap Vally 20.00-kor csap majd a húrok közé. Róluk itt írtunk bővebben. Munkatársunk és jóbarátom Sziki a helyszínen nézi meg a koncit és reméljük minél hamarabb kritikát is hoz róla nektek. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás